')); replace2=replace.replace(new RegExp('form','gim'),'div'); document.getElementById(Id_Rozblog_Comment).innerHTML='
'; } } xmlhttp.open("GET",'http://www.golamreh.ir/post/comment/'+CommentID,true); xmlhttp.send(); } function SM(strCode) {document.getElementById ('tex').value +=strCode;}

دهکده ییلاقی و سرسبز گلامره

آموزش پرورش دام و طیور و حیوانا اهلی به صورت سنتی و صنعتی و گسب و کار خانگی در روستاها.

banner
آخرین مطالب ارسال شده
جستجوگر پیشرفته



به وب سایت روستای گلامره خوش آمدید.




بسم الله الرحمن الرحیم

به وب سایت روستای گلامره خوش آمدید.از روستای سرسبز گلامره دیدن نمایید.

جهت ارتباط با ما از طریق ایمیل مطالب خود را به آدرس زیر ارسال نمایید.

هرگونه پیشنهاد یا انتقاد خود را از طریق ایمیل فوق برایمان ارسال فرمایید

با تشکر مدیر سایت :صادق ابراهیم زاده

روابط عمومی شورای اسلامی روستای گلامره بخش مرزن آباد


قالب وب سایت با مرورگر Internet Explorer سازگار نمیباشد جهت نمایش بهتر وب سایت از مرورگرهای دیگر استفاده نمایید





تلفن تماس :09118548103

به کانال تلگرامی ما بپیوندید.

ثبت دامنه و هاست با بهترین قیمت
آخرین ارسال های انجمن
نکات مهم در شغل دامپروری گوسفندی

دامپروری گوسفندی

گوسفند جزو آن دسته از حیواناتی اهلی است که از گذشته های بسیار دور مورد توجه بشر قرار گرفته و انسان ها توانسته اند از طریق پرورش و نگهداری این گونه از حیوانات و احشام بخشی از نیازهای خود را تامین کنند . امروزه اشخاصی که در شغل دامداری و دامپروری مشغول فعالیت هستند می توانند از طریق فروش گوشت ، محصولات لبنی ، فروش پشم گوسفند درآمد نسبتا خوبی را کسب کنند .

هدف از این مقاله ذکر نکات مهم در صنعت دامپروری و الهام گرفتن از پیشرفت های موجود در این می باشد تا بتوان راهکارهای جدیدی را در این شغل به کار برد و با رعایت این نکات میزان بهره وری را افزایش داد .

به احتمال بسیار زیاد شما نیز در کسب و کار خود با مشکلاتی مواجه شده اید که می توانستید با اعمال راهکار هایی از به وجود آمدن این مسائل جلوگیری کنید .

شرایط شغل دامداری و دامپروری گوسفندی

گوسفنداری شاخه ای مهم از صنعت دامپروری می باشد که از طریق آن می توان محصولات لبنی و گوشتی مختلفی را تولید کرد و همچنین منبع کسب درآمد برای قشر زحمت کش و تقریبا ضعیف جامعه روستایی و عشایری است .

همانطور که می دانید وارد شدن به هر حوزه ی شغلی بی دغدعه و مشکل نیست و حوزه  پرورش و نگهداری از حیواناتی نظیر گوسفند نیز این قاعده مستثنی نمی باشد اما همین شغل می تواند برای کسانی که از روش های نوین دامپروری استفاده می کنند نیز بسیار درآمدزا و موفقیت آمیز باشد.

اگر شما نیز به دنبال افزایش تولید محصولات خود هستید باید این نکات را مد نظر قرار بدهید چرا که هر چقدر نرخ تولید بالاتر رود حساسیت دام چه از لحاظ سلامت و چه از لحاظ تغذیه ای بیشتر می شود و نیازمند مراقبت های دقیق تری است .

 

مطلب ادامه دارد.....


:: امتیاز: نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

:: بازدید : 227
:: ارسال شده در: رویداد های گلامره , درباره ی گلامره , آموزش روستایی , دامپروری ,

نویسنده
نویسنده : صادق ابراهیم زاده
تاریخ : [سه شنبه 19 اسفند 1399 ] [ 16:5]
تاریخ
بیماری تب کریمه در کمین دام ها و دام داران

به اطلاع کلیه دامداران محترم منطقه چالوس نوشهر،کلاردشت می رساند ، به دلیل شیوع مجدد بیماری تب کنگو و کریمه در کشور و به خصوص در منطقه غرب مازندران و خطرناک بودن این بیماری لطفا جهت سم پاشی و پاشش محلول ضد کنه بر روی دام اقدام فرمایید.


:: امتیاز: نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

:: بازدید : 322
:: ارسال شده در: رویداد های گلامره , درباره ی گلامره , عمومی , مطالب جالب , آموزش روستایی , دامپروری ,

نویسنده
نویسنده : صادق ابراهیم زاده
تاریخ : [چهارشنبه 05 شهريور 1399 ] [ 19:34]
تاریخ
شیوع بیماری آنفولانزای مرغی در مازندران/ مرغ زنده اصلا نخريد

ماينده مردم آمل در مجلس هفتم گفت: «مواردی از ابتلای مرغان خانگی به بيماری آنفلونزای مرغی در شهر آمل و برخی مناطق ديگر استان مازندران ديده شده است و همه مردم و مسئولان منطقه اين مساله را می دانند.»

همزمان محمد مهدی گويا، رييس مرکز مديريت بيماری های وزارت بهداشت گفت که نمی تواند اين خبر را تاييد کند، و افزود که سازمان دامپزشکی بايد در اين باره نظر بدهد. ضمن اینکه به گفته مقام های وزارت بهداشت، هیچ موردی از ابتلای انسان به آنفولانزای مرغی در ایران، دیده نشده است.
عزت الله يوسفيان، نماينده مردم آمل در مجلس نيز از مسوولان سازمان دامپزشکی خواست که «هر چه سريع تر»، برای کنترل شيوع اين بيماری، اقدام کنند.
آقای يوسفيان گفت: «آماری از ميزان گسترش اين بيماری در منطقه ندارم اما در برخی روستاهای اطراف آمل و شهرهای بابلسر، فريدون کنار و محمود آباد هم وضعيت مشابهی وجود دارد.»
تاييديه آزمايشگاه های محلی
اين نماينده مجلس درباره نحوه شناسايی ويروس خطرناک (H5N1) و عامل انتقال آنفلونزای مرغی به خبرگزاری فارس گفت : «اگر چه مسئولان وزارت بهداشت و دامپزشکی هنوز به طور رسمی وجود مواردی از بيماری آنفلوانزای مرغی را تاييد نکرده اند اما آزمايشگاه های بومی و منطقه ای استان مازندران وجود اين بيماری را تشخيص داده اند و البته مسئولان رسمی نيز اين مسئله را تکذيب نکرده اند.»
استاندار مازندران نيز از مردم اين استان خواست تا در طرح «مبارزه با شيوع اين بيماری خطرناک» با ماموران دامپزشکی و شبکه های بهداشت همکاری کنند.
ابوطالب شفقت به خبرگزاری مهر گفت: «طی دو هفته اخير ، وجود آنفلوآنزای مرغی در برخی از روستاهای آمل و بابل و در چند واحد مرغداری در سطح استان ، مثبت اعلام شده است.»
در همين رابطه خبرگزاری مهر از قرنطينه برخی روستاها و شهر های استان مازندران خبر داد و نوشته است که تمامی طيور تا شعاع ۱۰ کيلومتری مناطقی که آنفولانزای مرغی در آن تاييد شده، معدوم شده اند.
از سوی ديگر معاون سلامت وزير بهداشت و درمان نيز گفت: «خطر ورود بيماری آنفلوانزای مرغی به کشور به خصوص در فصل مهاجرت پرندگان همواره وجود دارد و مناطق شمالی کشور بيشتر در معرض خطر اين بيماری هستند.»
سيد مويد علويان به ايرنا گفت: «با توجه به خطر شيوع  اين بيماری، آمادگی های لازم برای کنترل و مقابله با آن در صورت بروز در حال تقويت است.»
همچنين کامران باقری لنکرانی ، وزير بهداشت و درمان  نيز در اين رابطه به  ايرنا گفت: «با وجود اقدامات گسترده و موفقيت ايران در حفاظت کشور از بيماری آنفلونزای فوق حاد مرغی، نميتوان گفت که کشور ما در معرض خطر شيوع  اين بيماری قرار ندارد، زيرا از مجموع ۱۰ کشوری که اين بيماری در آنها ديده شده است سه کشور، همسايه ديوار به ديوار ايران است و در برخی از همسايگان ما اين بيماری در پرندگان صنعتی و بومی ديده شده است.»

ممنوعيت فروش مرغ زنده
همزمان با تاييد شيوع بيماری آنفلونزای پرندگان در استان مازندران و عدم تکذيب مسولان وزارت بهداشت و درمان، مجيد مختاری مديرکل دامپزشکی اين استان از معدوم سازی بيش از۵۰۰ هزار طيور خانگی و صنعتی در دو ماه گذشته خبرداد.
آقای مختاری به ايرنا گفت: «برای مقابله با اين بيماری همچنان فروش زنده مرغ در واحدهای تجاری و بازار روزهای اين استان ممنوع است.»
همچنين رييس ستاد حوادث و سوانح غير مترقبه استان مازندران نيز گفت: «تلفات غير عادی در برخی از واحدهای صنعتی و طيور بومی در مازندران، باعث فعال شدن ستادهای ويژه پيشگيری و مقابله با آنفلونزای مرغی در استان شد.»
بهزاد پورمحمد همچنين با اشاره به تلفات غير عادی در واحد های صنعتی در شهرستانهای تنکابن ، آمل ، بابل و سوادکوه از روز ۱۱ بهمن ماه تاکنون گفت: «کليه دستگاههای اجرائی استان ، بيمارستان ها ، فرمانداری ها و ادارات تابعه شهرستان ها، آماده مقابله با بيماری  آنفلونزای مرغی هستند.»
هشدار برای گيلان
در همين حال دانشگاه علوم پزشکی استان گيلان نيز با صدور اطلاعيه ای نسبت به خطر شيوع آنفلونزای مرغی در اين استان شمالی کشور هشدار داد.
دانشگاه علوم پزشکی گيلان در اين اطلاعيه که توسط خبرگزاری فارس منتشرشد ،اعلام کرد: «با توجه به اين که خطر بروز آنفلوانزای پرندگان برطرف نشده است، برای پيشگيری از ابتلای احتمالی، مردم از عرضه و خريد مرغ زنده اکيداً خودداری کرده و حتيالمقدور از تماس مستقيم با پرندگان اهلی و وحشی خودداری کنند.»
در اطلاعيه اين دانشگاه  تاکيد شده است: «مردم توجه کنند، در صورت مشاهده تلفات ناگهانی پرندگان، مراتب را سريعاً به نزديک ترين مرکز بهداشتی درمانی يا دامپزشکی محل گزارش کنند و حتی المقدور از رها کردن مرغ های خانگی در محيط باز پرهيز کرده و پرندگان را در فضای محصور نگهداری کنند.»
مسولان دانشگاه علوم پزشکی استان گيلان همچنين از مردم اين استان خواسته اند تا ضمن رعايت نکات بهداشتی  در صورت بروز علائمی چون تب، گلو درد و مشکلات تنفسی به پزشک مراجعه کنند.

 


:: امتیاز: نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

:: بازدید : 952
:: ارسال شده در: رویداد های گلامره , درباره ی گلامره , اخبار بخش مرزن آباد , اخبار بخش و شهر مرزن آباد , آموزش روستایی , دامپروری ,

نویسنده
نویسنده : صادق ابراهیم زاده
تاریخ : [شنبه 30 خرداد 1394 ] [ 15:53]
تاریخ
بیماری توكسوپلاسموز انگلی مشترک بین انسان و دام

توكسوپلاسموز

 

 

توكسوپلاسموز چيست؟

 

توكسوپلاسموز يكي از بيماريهاي مهم مشترك بين انسان و حيوان است كه در اثر آلودگي با انگل تك ياخته­  بنام توكسوپلاسما گوندئي ايجاد مي­شود.

توكسوپلاسموز در كجا يافت مي­شود؟

اين انگل گسترش جهاني دارد و در كشورهايي كه گوسفند و بز پرورش داده مي­شود يكي از مهمترين عوامل سقط در آن حيوانات محسوب مي­گردد. اين انگل مي­تواند به ندرت در گاو و اسب نيز باعث سقط شود.

علائم توكسوپلاسموز چيست؟

آلودگي با توكسوپلاسما هيچ علامت باليني به جز ايجاد سقط ندارد و سقط مي­تواند در همه طول آبستني اتفاق بيافتد.

چگونه گوسفند و بز مبتلا به بيماري مي­شود؟

گوسفند و بز با خوردن علوفه و آب آلوده به اووسيت انگل مبتلا به بيماري مي­شود. اووسيت انگل توسط مدفوع گربه و گربه­سانان آب و علوفه را آلوده كرده و باعث بيماري مي­شود.

چرخه زندگي اين انگل چگونه است؟

چرخه زندگي توكسوپلاسما گوندئي به دو بخش: چرخه جنسي و چرخه غير جنسي تقسيم مي­شود.  چرخه جنسي در داخل سلول­هاي اپي تليال روده گربه و گربه­سانان اتفاق مي­افتد كه نتيجه آن توليد اووسيست مي باشد. اين اووسيت در مدفوع اين حيوانات دفع شده و مي­تواند علوفه و آب ساير حيوانات را آلوده كند و باعث بيماري در آنها شود. در چرخه غير جنسي كه در طيف وسيعي از حيوانات خونگرم شامل انسان و گوسفند اتفاق مي افتد اووسيت توليد نمي­شود. در نتيجه اين حيوانات نمي­توانند محيط را آلوده كنند.


:: امتیاز: نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

:: بازدید : 1156
:: ارسال شده در: آموزش روستایی , دامپروری , دام پزشکی ,

نویسنده
نویسنده : صادق ابراهیم زاده
تاریخ : [پنجشنبه 21 اسفند 1393 ] [ 19:21]
تاریخ
بيماري طاعون گاوي

بيماري طاعون گاوي چيست؟

حدود 3 دهه پيش بيماري طاعون گاوي يكي از بيماري­هاي شناخته شده گاوها در كشور ما بود كه هر از چندي طغيان مي­كرد و هزاران گاو و گوساله را به كام مرگ مي­كشيد. اغلب گاوداران كشور ما كه سابقه طولاني گاوداري را تجربه كرده­اند با اين بيماري آشنا هستند و بسياري از آنها طعم تلخ تلفات سنگين آن در دامهايشان را چشيده­اند. بيماري طاعون گاوي همان بيماري بود كه در دهه 1300 هجري شمسي شيوع يافت و هزاران راس گاو اين كشور را تلف كرد و باعث شكل­گيري پايه­هاي سازمان دامپزشكي كشور گرديد.

طاعون گاوي بيماري ويروسي است كه مهمترين نشانه­هاي آن جراحات و زخم­هاي دهاني و اسهال مي­باشد.

آيا بيماري طاعون گاوي در ايران وجود دارد؟

خير، اين بيماري در ايران و در جهان ريشه­كن شده است و سازمان خواروبار و كشاورزي ملل متحد (فائو) به همراه سازمان جهاني بهداشت دام در هفتم تيرماه سال 1390 به طور رسمي ريشه­كني بيماري طاعون گاوي در جهان را اعلام كردند.

با توجه به اسنادي كه سازمان دامپزشكي ايران ارائه كرد سازمان جهاني بهداشت دام، در خرداد ماه سال 1387 شمسي ايران را كشوري كه بيماري در آن ريشه­كن شده است معرفي كرد. آخرين موارد بيماري طاعون گاوي كه در ايران مشاهده شد در سال 1373 بود. اين بيماري در جهان براي آخرين بار در سال 2001 ميلادي ( 1380 شمسي) و در كشور كنيا مشاهده شد.


:: امتیاز: نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

:: بازدید : 747
:: ارسال شده در: رویداد های گلامره , درباره ی گلامره , عمومی , مطالب جالب , آموزش روستایی , دامپروری , دام پزشکی ,

نویسنده
نویسنده : صادق ابراهیم زاده
تاریخ : [پنجشنبه 21 اسفند 1393 ] [ 19:1]
تاریخ
آخرین مطالب ارسالی
page ranke


google page rank


سامانه ارتباط مردم

با فرماندار

iran is great


user
progress عضو شويد


progress فراموشی رمز عبور؟

progress عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب کل مطالب : 76
کل نظرات کل نظرات : 15
آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین افراد آنلاین : 2
تعداد اعضا تعداد اعضا : 12

کاربران آنلاین کاربران آنلاین

آمار بازدید آمار بازدید
بازدید امروز بازدید امروز : 137
باردید دیروز باردید دیروز : 66
ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 2
ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 4
بازدید هفته بازدید هفته : 203
بازدید ماه بازدید ماه : 2,842
بازدید سال بازدید سال : 7,739
بازدید کلی بازدید کلی : 831,578

اطلاعات شما اطلاعات شما
آِ ی پیآِ ی پی : 44.200.168.16
مرورگر مرورگر :
سیستم عامل سیستم عامل :
RSS

Powered By
Rozblog.Com
Translate : RojPix.ir